Business To Business 

Er word vaak gevraagd aan ons hoe wij met het smaak verschil van de consument om gaan. Dit is heel lastig omdat ieder zijn eigen smaakontwikking heeft. Maar wij willen graag ons bedrijf maar vooral ons product zo veelzijdig mogelijk maken. 

Door genoeg keus en met genoeg smaken te werken is CS voor iedereen toegankelijk. Onze producten worden allemaal op een ambachtelijke manier gemaakt en dit proeft u dan ook zeker terug. 

Ons doel is dan ook om op een bepaald niveau verandering te brengen waardoor de impact groter is en dat de consument kiest voor een product met kwaliteit en smaak. En onze missie is dan ook om te laten zien dat patisserie anders kan met een andere uitstraling en een andere smaak beleving.

Investeren in de kwaliteit van het product is op het moment ook een must. Hierbij komt ook kijken of je het goede apparatuur en materiaal hebt om mee te werken om zo een prachtig product neer te zetten.

 

Had u graag met ons willen samenwerken?

Wij ontwerpen voor uw bedrijf unieke relatiegeschenken, kerstpakketten of andere unieke verrassingen. 

Wij als bedrijf zijn elke dag bezig met de vernieuwingen van onze producten en staan daarom open voor nieuwe samenwerkingen. 

Heeft u eventule vragen of ideeën en wilt u weten wat de mogelijkheden zijn?

Dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen, ook is de mogelijkheid er om een vrijblijvende offerte aan te vragen.

 

info@cspatisseriechocolaterie.nl

 

© 2020 - 2021 CS Patisserie & Chocolaterie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel